top of page

Frans Overwinning Tegen Amsterdam Panthers (32-20) in Frankrijk

De reis naar Amiens (Frankrijk) voor de wedstrijd begon veelbelovend, maar eigende helaas in een verlies tegen Pole France Revolution. Op vrijdag 1 april vertrokken de team en staf naar Amiens. Met een tussenstop in Rotterdam was de gehele team compleet om aan te komen in hun verblijf in Amiens.


De bustocht verliep zonder problemen en de heren waren gefocust op een nieuw wedstrijd op Europees niveau. In de avond vond er nog een bespreking van punten door de aanwezige coach met de team en staf. Na een lange tocht was een goede nachtrust wel verdiend.
Na een vroege ontbijt, stond de team en coach al gauw buiten om de strategie voor de wedstrijd te bespreken in een koude Amiens. Aankomend op het veld werden de Panthers begroet met de aanwezigheid van de Franse supporters. De wedstrijd begon goed, maar al snel wist Pole France Revolution de leiding te nemen in het spel. Hoewel er sterke momenten waren in het spel voor de Amsterdam Panthers eindigde het in een een 32-20 overwinnen voor de Franse team.


De passie en vechtlust zijn belangrijke aspecten tijdens de wedstrijd, maar zo ook een wel getrainde team. Voor de komende tijd zullen de Panthers er gaan werken om hun strategie goed te doorgronden om met meer zelfvertrouwen in het spel te staan.


De reis naar Nederland had een opgewekte energie. De Panthers laten zich niet overmannen door een verlies. Sterker nog, coach Brian Jahani heeft krachtig toegesproken om met trots en opgeheven hoofd het veld te verlaten. De mannen zullen zich snel moeten focussen op de komen binnenlandse wedstrijden. Met name komende wedstrijd op 23 april in Düsseldorf tegen de Dusseldorf Panthers.


Deze reis had niet mogelijk kunnen zijn zonder de steun van ons sponsor Mideko Shipping. De Amsterdam Panthers zijn ontzettend trots met de aanwezigheid van ons sponsor. Wij willen dit moment nemen om ons dank te tonen.
27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page