top of page

Next Game: Amsterdam Panthers Versus Titans Playing In Lelystad.

Nadat een selectie van de spelers zich aan het aansterken is na hun deelname aan de PPI All Star Game in Essen (Duitsland), zullen zij zich weer samenvoegen bij de team komende zaterdag. Op 29 oktober staan zij tegenover de Titans en zullen zij thuis spelen. Dit wordt het ene laatste wedstrijd van het jaar en dat kan de nodige spanningen met zich meebrengen. De Panthers zullen er weer hard voor strijden om de dit jaar goed af te sluiten.


Hoewel de afgelopen maanden er een grote hoeveelheid aan overwinningen werden behaald, was de All Star Game een pittig wedstrijd. De spelers die door het Elite Prestige Institute waren gekozen, werden hard aan het werk gezet. Dit was namelijk het moment waarop de beste spelers van Europa zich bewijzen. Met 16 Nederlandse spelers in het EU All Star Game hebben zij wederom bewezen waarom de Amsterdam Panthers één van de best presterende American Football teams zijn in de Benelux en Europa.

Maar het weekend is voorbij en met een euforisch gevoel voor de meeste spelers zal er met dezelfde inzet gewerkt geworden worden voor de komende zaterdag. We zijn te gast bij de Titans. Wil je daarbij aanwezig zijn? Bezoek de website van de Titans hier voor de locatie.


Amsterdam Panthers versus Titans

Zaterdag 29 oktober 2022

Sportpark Langezany

Sportparkweg 5

8223 PB Lelystad

Lelystad


Volg onze social media voor de exacte tijd van de aftrap.
41 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page