top of page

Amsterdam Panthers Start With Football Season In Brussel Against Deamons.


De dagen zijn nog warm en iedereen is zich langzaam aan het klaarmaken voor het komende jaar. De Amsterdam Panthers staan de komende maanden paraat om het beste van zichzelf te laten zien tijdens de laatste maanden van dit jaar.


Met ons jaarlijkse werving naar nieuwe spelers zien wij dat de er veel respons is. American Football is een strategische sport. Het vraagt veel van de spelers, ouders en supporters, want zonder hun inzet kunnen wij ons niet profileren tot een top team. We zijn daarom ook zeer dankbaar voor de steun en man- en vrouwkracht die er zich achter de schermen heeft plaatsgevonden. Dit is namelijk allemaal vrijwillig en vanuit een hart dat elk Panther heeft ondersteund.


Wij zijn van plan om dit voort te zetten in 2022/2023. We zien dat wanneer wij de handen in één slaan dat wij ook veel kunne bereiken.


De eerste uitwedstrijd zal op 10 september plaatsvinden tegen de Brussels Deamons American Football. Wij vragen elk supporter hierbij aanwezig te zijn en ons te steunen in Brussel. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door hier een e-mail te sturen. Je laat je zien en horen die dag zodat wij jullie aanwezigheid kunnen ervaren. Wij gaan voor een topdag en weten dat samen met jullie kan plaatsvinden.


Amsterdam Panthers v. Brussels Deamons American Football

10 september 2022

16.00 uur (voor het publiek)


Locatie

Lusthuizenstraat 1,

1082 Sint-Agatha-Berchem161 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page