top of page

Amsterdam Panthers Plaatsen Zich Op Nummer 34 Binnen Europa's Ranking

Amsterdam Panthers heeft er hard aan gewerkt om de ranking van hun positie in Europa en de Benelux te verhogen. Na vele wedstrijden in landen zoals België, Duitslands en Frankrijk heeft het Europees American football meer inzicht gekregen in Nederland.

Europe's Elite is de toonaangevende bron van sportnieuws over jeugd/prep-atleten in Europa. Een platform dat jonge atleten de exposure geeft die ze nodig hebben en verdienen. Aangedreven door talrijke verslaggevers, makers van inhoud, uitgevers en coaches, is Europe's Elite een gerespecteerde naam geworden bij het werven van hogescholen in Europa.


Wij zijn ontzettend trots dat de Amsterdam Panthers nu op nummer 34 staat volgens de ranking van Europe’s Elite. Voor de Amsterdam Panthers blijft het een belangrijk om ons positie, teamleden en presentatie van American football binnen de Benelux en Europa te handhaven.


De vele trainingen, sportkampen en steun van onze omgeving hebben er allen eraan bijgedragen dat wij elke dag ons beste beentje voor zetten.
48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page