top of page

Amsterdam Panthers Bij FunxFM

Wie had dat gedacht? De Amsterdam Panthers bij één van de hipste radiostations in Nederland: FunxFM. Ansley Kusi die één van de top spelers is bij Amsterdam Panthers U19 team heeft een kort interview gegeven over zijn ervaring meet American Football, de overwinningen en natuurlijk een beetje over de voordelen zoals faam en bekendheid.


Met een eerste plaats binnen de Benelux en een achtste in het jeugdsegment van Europa zijn wij trots op onze prestaties. Wij zijn van mening dat sport en beweging een doel is dat door iedereen is na te streven. Juist in het huidige klimaat, blijft het van belang dat ons jeugd in beweging en actief is.


De deelname aan de interview met FunxFM biedt de kans ons verhaal met het publiek te delen. Wij hebben een bijzonder team van charismatische spelers die allemaal positief zijn beïnvloed door de sport American football. De saamhorigheid, discipline en kracht hebben er zeker voor gezorgd dat ons jongeren zich op het goede pad hebben weten te behouden. Daarnaast is het een sport dat niet alleen veel charisma en kracht uitstraalt, maar zeker groeiende is en zeer prominent aanwezig is in landen zoals Frankrijk en Duitsland.


Luister naar het interview.17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page